Uusia kanssasijoittamisen kiinteistöhankkeita 

Innovestorin uusia kanssasijoittamiseen perustuvia kiinteistöhankkeita
Useita uusia kohteita Etelä-Suomesta

Innovestorin ja sen kanssasijoittajien omistama hankintayhtiö on ostanut Tekova Oy:ltä useita kaupallisia kiinteistöjä Järvenpäässä ja Hämeenlinnassa. Lisäksi on sovittu rakenteilla olevien kiinteistöjen hankkimisesta Turun alueella sen jälkeen, kun kohteissa urakoitavat liikekiinteistöt ovat tulleet luovutetuiksi vuokralaisille pitkillä pääomavuokrasopimuksilla. Kiinteistöissä toimivat vuokralaisina mm. Puuilo, Byggmax, Saka, Rusta ja Gigantti.

Innovestorin kiinteistöhankkeista vastaava osakas Tomi Asanti kiittää Tekovan kanssa tehtävää pitkänlinjan yhteistyötä: ”Yhteistyömme Tekovan kanssa jatkuu jo vuodesta 2019, ja sen puitteissa on kiva tehdä tuottavaa ja vastuullista kiinteistökauppaa. Uskon kumppanuutemme loistaviin tuloksiin jatkossakin.”

Tekovan liiketoimintajohtaja Aleksi Peltokorpi vakuuttaa yhteistyön olevan erittäin toimivaa. ”Haluan kiittää Innovestorin porukkaa luottamuksesta ja ketterästä toiminnasta. Yhteistyömme keskiössä on kiinteistöjen vuokralaiset, joiden liiketoiminnan ymmärtäminen ja käyttötarpeet kiinteistössä luovat onnistuneen kiinteistökehityksen perustan.”

Lyhyesti Innovestorin kiinteistöhankkeista 

Innovestor tarjoaa sijoitusmahdollisuuksia vakaan kassavirtatuoton kaupallisiin kiinteistöihin kasvukeskuksista. Kohteet ovat tarkkaan valittuja eri kaupallisten kiinteistöjen sektoreille. Toiminta perustuu läpinäkyvyyteen, yhtenäisiin kannustimiin ja suoraan omistajuuteen. 

Lisätietoja Innovestorin kiinteistöhankkeista: 

Tomi Asanti
Managing Partner, Real Estate
+358 40 741 2097
tomi.asanti@innovestor.fi

Kuvassa kiinteistöhankkeen yhteystyökumppanit kaupantekotilaisuudessa 10.5.2022
(vasemmalta) Suvi Vänskä (Alder Sound), Aleksi Peltokorpi (Tekova), Ville Tanninen (Nordea), Tomi Asanti (Innovestor)

Lisätietoa mm. ajankohtaisista kiinteistöhankkeista saat mm. tilaamalla uutiskirjeemme tai ottamalla yhteyttä meihin.