Työpaikkailmoitus: Trainee, Innovestorin PALO-ohjelma startupeille 

Innovestor on suomalainen aikaisen vaiheen pääomasijoittamiseen ja kiinteistöihin keskittyvä sijoitusyhtiö. Tarjoamme myös corporate venturing -palveluita. Tiimimme koostuu yli 30 ammattilaisesta, jotka työskentelevät nopeatempoisessa ja innovatiivisessa ilmapiirissä. 

Haemme nyt Traineeta tukemaan tiimiämme uuden, startupeille suunnatun PALO-ohjelman onnistuneessa toteuttamisessa.  

Mikäli sinua kiinnostavat startupit, tapahtumien tuottaminen, viestintä ja verkostoituminen, sekä sinulla on halu ja kyky tarttua toimeen, saatat olla juuri oikea henkilö meille! Tavoitteemme PALO-ohjelmalle ovat merkittävät, joten pääset mukaan mielenkiintoiseen vaiheeseen.  

Mitä tehtäviisi kuuluu?  

Mitä odotamme sinulta?  

Mitä tarjoamme sinulle?  

Työsuhde on projektiluonteinen ja siksi määräaikainen. Harjoittelu alkaa tilanteesi mukaan, mielellään 1.9.2022 ja päättyy 31.12.2022. Keskimääräinen työaikasi tulee olemaan n. 40 h / vko (tai joustavasti tilanteesi mukaan). Harjoittelusta maksetaan palkkaa.  

Työskentely meillä onnistuu sekä etänä että läsnä toimistollamme. Viihtyisä toimistomme Helsingin keskustassa on käytettävissäsi ja toimii hyvänä paikkana tavata tiimiä. Edellytämme ajoittaista läsnäoloa toimistolla sekä ohjelman kohtaamisissa. Työ vaatii satunnaista matkustamista. Työskentelykielinä ovat englanti ja suomi.  

Lähetä mahdolliset kysymykset, vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV osoitteeseen katri.rutanen@innovestor.fi otsikolla ”Työhakemus: PALO Trainee”.  Toimi mahdollisimman nopeasti, sillä täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.  

Tutustu meihin lisää: https://innovestorgroup.com/ 

Tutustu PALO-ohjelmaan: https://innovestorgroup.com/palo/