Työpaikkailmoitus: Legal Counsel 

Innovestor on nopeasti kasvava, missio-orientoitunut suomalainen pääomasijoitus- ja sijoituspalvelukonserni, joka sijoittaa sekä varhaisen vaiheen kasvuyrityksiin teknologian ja terveystieteiden aloilla että kaupallisiin kiinteistöihin. Innovestor hallinnoi Suomen suurinta yksityisessä omistuksessa olevaa pääomasijoitusportfoliota ja on yksi Pohjoismaiden aktiivisimmista VC-sijoittajista. Innovestorin sijoitusportfolioon kuuluu kuusi pääomarahastoa, joiden kokonaispääoma on arvoltaan yli 250 miljoonaa euroa, ja yhtiön kiinteistösijoitusten arvo on yli 150 miljoonaa euroa. Keskeisiä sijoittajia ovat vakuutusyhtiöt, julkisen sektorin toimijat, eläkeyhtiöt, säätiöt sekä yksityiset sijoittajat. 

Nykyisen tarjooman lisäksi tiimi pitää jatkuvasti silmällä uusia strategisia mahdollisuuksia. Liiketoimintojensa kautta Innovestor auttaa kasvuyrityksiä lisäämään tuottavuutta, luomaan työpaikkoja ja edistämään yhteiskunnan taloudellista hyvinvointia, antaen näin oman panostuksensa yhteiskunnallisen hyvinvoinnin eteen. 

Innovestorilla työskentelee hybridimallilla yli 30 ammattilaista rennossa ilmapiirissä. Innovestorin tiimin muodostaa kokenut joukko yrittäjiä, sijoittajia, yritysjohtajia sekä tieteenharjoittajia vahvalla kansainvälisellä osaamisella. Yhtiön toimitilat sijaitsevat Helsingin Punavuoressa. 

Voit tutustua Innovestoriin tarkemmin osoitteessa: https://innovestorgroup.com/fi/ 

Avoin tehtävä 

Haemme nyt konsernitasolle Legal Counselia määräaikaiseen työsuhteeseen. Tässä roolissa sinulla on helikopterinäkymä koko Innovestorin moninaisiin liiketoimintoihin, tuotteisiin ja palveluihin. Olet olennainen osa konsernipalvelutiimiä, ja toimit tiiviissä yhteistyössä johdon, liiketoimintojen ja sijoittajasuhdevastaavien kanssa – ulkopuolisia kumppaneitamme unohtamatta. Rooli sijaitsee Helsingissä, ja raportoit suoraan konsernin toimitusjohtajalle. 

Mitä tehtäviisi kuuluu? 

Mitä odotamme sinulta? 

Mitä tarjoamme sinulle? 

Miten tästä eteenpäin? 

Työsuhde on määräaikainen ja alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä. Määräaikaisuus kestää 30.6.2025 asti. Lisätietoja tehtävästä antaa Innovestor-konsernin legal counsel Greete Pöder (puh. +358 50 438 9079) ja 25.3. alkaen lakiasiainjohtaja Anna Bernitz (puh. +358 40 838 4965).  

Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja suosittelijoineen (aihe: Legal Counsel) osoitteeseen anna.bernitz@innovestor.fi viimeistään 31.3.2024. Hakemuksen kieli voi olla suomi tai englanti.