Toimitilamarkkinoiden uusi aika: joustavuus ja vastuullisuus etunenässä

COVID-19 mullisti toimitilamarkkinoiden odotukset ja käytänteet. Kun monet yritykset ottivat etätyön osaksi arkea, ravintolat ja kaupat etsivät keinoja sopeutua. Onneksi markkinat osoittivat elpymisen merkkejä, kun uusi normaali alkoi muodostua ja ihmiset jälleen uskaltautuivat ulos.

Innovestorin Elie Kopaly, Real Estate tiimin Asset Manager, toteaa: ”Meillä on laaja kirjo vuokralaisia. Rusta ja Puuilo ovat esimerkkejä yrityksistä, jotka ovat menestyneet nykytilanteessa. Toimistotilojen suhteen trendit ovat muuttuneet, mutta ketteränä ja joustavana toimijana olemme pystyneet vastaamaan näihin muutoksiin.”

Uudistuneessa toimistoympäristössä piilee Kopalyn mukaan myös uusia mahdollisuuksia. Yrityksillä on tällä hetkellä haasteena houkutella työntekijänsä takaisin toimistolle, ja vuokranantajien on pystyttävä vastaamaan tähän haasteeseen tarjoamalla joustavia toimitilaratkaisuja hyvien palveluiden ja liikenneyhteyksien äärellä

Nykyisin monet yritykset myös arvostavat yksityisyyttä avokonttorien sijaan. Toimitilojen tulisi olla muunneltavissa eri käyttötarkoituksiin, olipa kyseessä sitten hiljainen työhuone, etäkokous tai kasvokkainen palaveri. Lisäksi energiatehokkuus ja vastuullisuus ovat tärkeitä sekä vuokralaisille että heidän työntekijöilleen.

Vantaan Vapaalantie 2 – toimitila moderneille tarpeille

Innovestorin Vapaalantie 2:ssa Vantaalla on oiva kohde juuri näihin tarpeisiin. Sen sijainti on ihanteellinen niin autoilijoille kuin julkisen liikenteen käyttäjille, ja lähialueelta löytyy kaikki tarvittavat palvelut aina samassa kiinteistössä sijaitsevasta kotiruokaravintolasta, kuntosalista ja hierojapalvelusta vastapäiseen Lidl-kauppaan. Tilojen jakaminen on myös helppoa, jotta ne vastaavat vuokralaisen tarpeita.

Hiljattain päivitetyssä kiinteistössä on panostettu myös energiatehokkuuteen, ja se on varustettu modernilla LED-valaistuksella sekä uudella hissijärjestelmällä.

”Tärkein palaute mitä olemme vuokralaisilta saaneet, on kuitenkin se, että meillä on kasvot. Olemme ketterä ja joustava toimija. Toimimme ilman välikäsiä, joten meille voi aina soittaa suoraan ja pyrimme kuuntelemaan ja vastaamaan vuokralaisten tarpeisiin taloudellisten raamien puitteissa.”, Elie Kopaly toteaa.

Tervetuloa tutustumaan Vantaan Vapaalantielle.