Kesätyöpaikkailmoitus: Trainee, Asset Management  

Innovestor on suomalainen aikaisen vaiheen pääomasijoittamiseen ja kiinteistöihin keskittyvä sijoitusyhtiö, joka tarjoaa myös corporate venturing -palveluita. Yhtiömme koostuu noin 30 ammattilaisesta, jotka työskentelevät nopeatempoisessa ja innovatiivisessa ilmapiirissä.  

Etsimme tällä hetkellä harjoittelijaa kiinteistöliiketoimintamme kasvun tukemiseen ja osaksi kiinteistötiimiämme, erityisesti keskittyen kiinteistöomaisuuden hallinnointiin (asset management). Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme vaivaton ja tehokas tapa kasvattaa kiinteistövarallisuutta. 

Mitä tehtäviisi kuuluu?  

Mitä odotamme sinulta?  

Mitä tarjoamme sinulle?  

Miten tästä eteenpäin?  

Työsuhde on määräaikainen ja alkaa 2.5.2024 tai sopimuksen mukaan. Määräaikaisuus loppuu 30.8.2024. Mahdollisuus jatkaa kesän jälkeen arvioidaan uudelleen elokuussa.  

Lisätietoja tehtävästä antaa Investment Manager Melinda Temonen numerosta +358 40 556 5718. Soittoajat pe 2.2. klo: 13-15 ja ti 6.2. klo: 9-11.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen melinda.temonen@innovestor.fi 29.2.2024 mennessä. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä .  

Tutustu meihin lisää: https://innovestorgroup.com/fi/liiketoiminnat/kiinteistot/