“Kaikki lähtee rakkaudesta lajiin” – Innovestor tukemaan Nuori Yrittäjyys ry:n toimintaa

Pääomasijoittaja ja suomalainen sijoitusyhtiö Innovestor lähtee tukemaan Nuori Yrittäjyys ry:n toimintaa. Toiminnan tukeminen ei voisi olla lähempänä Innovestorin arvoja ja rakkautta lajiin – nuorten oppimisen ja alkuvaiheen yritysten ja ideoiden tukemista niin pääomalla kuin osaamisella. 

“Käymme vuosittain läpi lukuisia yritysideoita ja olemme useimmille yrittäjille se ensimmäinen pääomasijoitusyhtiö, jonka kautta yrittäjät hakevat rahoitusta. On todella hienoa lähteä tukemaan Nuori Yrittäjyys ry:n toimintaa ja täten kannustaa nuoria ottamaan ensimmäiset askeleensa yrittäjyyden tielle”, Innovestorin toimitusjohtaja Wilhelm Lindholm sanoo

Yhteistyön tavoitteena on toimia mahdollisimman lähellä nuoria 

Nuori Yrittäjyys ry:n ja Innovestorin yhteistyö kattaa mm. osallistumisen ja tuomaroinnin nuorten yrittäjyyskilpailussa sekä Job Shadow – päivään osallistumisen, jossa nuoret pääsevät tutustumaan yritykseen. 

Yrittäjyyskilpailussa Innovestorin oma nimikkopalkinto kantaa nimeä: Make Good Money. 

Uskomme isoihin ideoihin, jotka voivat muuttaa maailmaa paremmaksi. Kilpailussa jokainen idea on arvokas, mutta haluamme erityisesti kannustaa sellaista ideaa, jossa on potentiaalia tehdä hyvää laajemmassakin mittakaavassa. Odotamme innolla, minkälaisia ideoita nuorilla tänä vuonna on!” Innovestorin markkinointi- ja viestintäjohtaja Heli Mehtätalo-Takala kertoo. 

”On hienoa, että Innovestor tukee työtämme lasten ja nuorten hyväksi. Työelämässä yrittäjämäisistä taidoista on hyötyä ja kumppanimme mahdollistavat sen, että voimme edistää niiden oppimista yhä useammassa koulussa ja oppilaitoksessa Suomessa. Aloittelevalle yrittäjälle rahoituksen saaminen voi olla haaste ja Innovestorin toiminta tulee avaamaan toiminnassamme mukana oleville nuorille ymmärrystä myös tästä aiheesta”, toiminnanjohtaja Sami Suomela sanoo.

Suomalaiset startup – yritykset tekevät tärkeää työtä

Suomalaiset kasvuyritykset tekevät tärkeää työtä yhteiskunnassa. ”Uusien innovaatioiden avulla kasvuyritykset lisäävät tuottavuutta, luovat työpaikkoja ja edistävät yhteiskunnan taloudellista hyvinvointia. Ne myös kehittävät kestäviä ratkaisuja ja edistävät vastuullisia liiketoimintakäytäntöjä” Lindholm sanoo.   Vuonna 2020 Suomalaiset startup-yritykset keräsivät lähes miljardi euroa sijoituksia, pääomasijoittajien ollessa merkittävin sijoittajaryhmä. *Lähde: Pääomasijoittajat

”Kaikista tärkeintä yhteistyössämme Nuori Yrittäjyys ry:n kanssa on positiivinen kannustava ote nuorille.  Jo se, että pohtii yrittäjämäisesti, ratkoo haasteita ja miettii miten hyviä ideoita voi saada kaupallisesti toimimaan, vie pitkälle elämässä”, Lindholm toteaa lopuksi. 

Innovestorin kolme vinkkiä nuorille yrittäjille:  

  1. Jokainen, jolla on intohimoa, voi muuttaa maailmaa paremmaksi. 
  2. Ole aito, oma itsesi. 
  3. Verkostoidu ja hae oppia jo menestyneiltä. 

Lisätietoa Nuori Yrittäjyys ry:stä: https://nuoriyrittajyys.fi/

Nuori Yrittäjyys ry 

Olemme voittoa tavoittelematon yrittäjyyskasvatuksen kärkijärjestö Suomessa. Tarjoamme lasten ja nuorten yrittäjyys-, työelämä- ja taloustaitoja tukevia ohjelmia kouluille ja oppilaitoksille. Olemme osa kansainvälistä Junior Achievement Worldwide -verkostoa, joka on ehdolla vuoden Nobelin rauhanpalkinnon saajaksi. Lukukaudella 2020-2021 ohjelmiimme osallistui 49 000 lasta ja nuorta. Teemme tiivistä yhteistyötä opettajien, nuorten, päätöksentekijöiden ja yrityselämän edustajien kanssa. Tavoitteenamme on, että kaikilla lapsilla ja nuorilla Suomessa on mahdollisuus harjoitella työelämätaitoja ja tunnistaa omia vahvuuksiaan.