Innovestor Real Estate Investoi Liikekiinteistöön Vantaan Varistossa

Innovestor Real Estate investoi liikekiinteistöön Vantaan Varistossa, osoitteessa Martinkyläntie 59. Modernin noin 10.000 neliöisen maalämmöllä lämpiävän ja BREEAM vastuullisuus sertifioidun rakennuksen kehittivät vuokralaisten vaativiin tarpeisiin kokeneet kiinteistökehittäjät UM Kiinteistöt Oy ja Tekova Oy, joista jälkimmäinen toimi myös urakoitsijana.

Kiinteistömarkkina tarjoaa juuri nyt aktiiviselle sijoittajalle hyviä pidemmän aikavälin sijoitusmahdollisuuksia. Tärkeintä on löytää oikeat kumppanit, sillä onnistuneen kiinteistökaupan loppuunsaattaminen vie tyypillisesti kuukausia, jopa vuosia. Haluankin kiittää, jälleen kerran, UM Kiinteistöjä ja Tekovaa luottamuksesta ja loistavasta lopputuloksesta”, toteaa Innovestorin kiinteistösijoittamisesta vastaava osakas Tomi Asanti.

Kohteessa toimii kolme pitkäaikaista vuokralaista.

Puuilo Oyj:n toimitusjohtaja Juha Saarela: Olemme onnistuneet löytämään meille sopivia kauppapaikkoja etenkin pääkaupunkiseudulta, missä meillä on erityistä potentiaalia kasvaa. Vantaa Variston myymälä on erittäin hyvä lisä meille ja merkittävä vahvistus myymäläverkostoomme.”

“Varisto täydentää erinomaisesti pääkaupunkiseudun myymäläverkostoamme. Sijainti Kehä III:n varrella on täysi kymppi. Tänne on helppo tulla kehää pitkin idästä ja lännestä ja Helsingistä päin Vihdintietä pitkin”, kommentoi puolestaan SAKA Finland Oy:n myyntijohtaja Olli Pietikäinen.

Hiekka Beach Volley Club avaa Varistoon uuden kuuden kentän pelikeitaan ja beach loungen. On upeaa päästä tarjoamaan yksityis- ja  yritysasiakkaillemme beach volley valmennuksia, leirejä, turnauksia ja muita tapahtumia tuliterissä tiloissamme”, iloitsee Hiekka Beach Volley Clubin perustaja Juha Nyrhilä.

Rahoittajana hankkeessa toimii Innovestor Real Estate:n pitkäaikainen kumppanina OP-ryhmästä Turun Seudun Osuuspankki, jonka kanssa on sovittu vastuullisen ja kestävän rahoituksen ehtoisesta ”vihreästä lainasta”.

”Käynnistimme Variston liikerakennushankkeen rakennustyöt joulukuussa 2022. Tätä edeltävä puolivuotinen kului kehitystyön parissa. Ajoituksellisesti hanke käynnistyi haastavaan aikaan, mutta lopputulos on erinomainen, tästä haluan kiittää Tekovaa ja hyvin johdettua työmaata. Yksittäisenä kohteena tämä on ollut yhtiömme historian suurin.  Olen erittäin tyytyväinen yhteystyöhön Innovestor Real Estaten kanssa. Tämä hanke on jälleen kerran hieno jatkumo pitkäaikaiselle kumppanuudellemme”,  iloitsee UM Kiinteistöt Oy:n toimitusjohtaja Frans Ahokas.

Lisätietoja:

Tomi Asanti

Managing Partner, Real Estate

+358 40 741 2097
tomi.asanti@innovestor.fi