Haemme Corporate Venturing -tiimiimme Palvelukoordinaattoria

Jos olet aidosti asiakasohjautuva, sinulla on oma-aloitteinen työskentelyote ja olet hyvillä tiimityötaidoilla varustettu, saatat olla etsimämme henkilö!

Palvelukoordinaattorina olet mukana toteuttamassa vaativia projekteja Corporate Venturing -asiakkaillemme osana asiantuntijatiimiämme. Työsi ytimessä on suuryhtiöasiakkaidemme strategisia tavoitteita vastaavien startupien tunnistaminen sekä suuryhtiöiden ja startupien yhteisen liiketoiminnan rakentaminen.  

Mitä tehtäviisi kuuluu?  

Mitä odotamme sinulta?  

Mitä tarjoamme sinulle? 

Työsuhde on vakituinen, ja tehtävä alkaa sopimuksen mukaan talven/kevään 2022 aikana. Keskimääräinen työaikasi tulee olemaan n. 40 h / vko. 

Työpisteesi sijaitsee elämäntilanteesi mukaan siellä, missä koet, että haluat työtäsi tehdä. Viihtyisät toimistomme Helsingin tai Jyväskylän keskustassa ovat käytettävissäsi ja toimivat hyvänä paikkana tavata tiimiä.  Työ vaatii satunnaista matkustamista Suomen sisällä. Työskentelykielinä ovat englanti ja suomi. 

Lähetä mahdolliset kysymykset, vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV palkkatoivomuksineen sähköpostitse osoitteeseen katri.rutanen@innovestor.fi otsikolla ”Työhakemus Service Coordinator”. 

Toimi pian, sillä täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.