Yepzon Oy

Closed

Invested:

1,6 M€


A Round:

11/2015
Share issue:
0,7 M€

B Round:

06/2016
Share issue:
0,4M€

C Round:

4/2017
Share issue:
0,5M€

Yepzon Oy on vuonna 2013 perustettu tamperelainen paikannusteknologiayritys, joka valmistaa pieniä ja helppokäyttöisiä paikannus- ja turvalaitteita. Paikantimen käyttökohteita on monia: Esimerkiksi lapset, ikäihmiset, lemmikit, arvokkaat autot tai vaikkapa veneet. Kattavan jälleenmyyntiverkostonsa ansiosta Yepzoneita on myyty Suomen sekä muiden Pohjoismaiden lisäksi Keski-Euroopassa sekä Yhdysvalloissa yli 25.000 kappaletta.

Yhtiön liikevaihdon kasvu on ollut vahvaa aina sen perustamisesta saakka. Yepzon-tuoteperheen tuorein lanseeraus, Yepzon Freedom, on turvalaite, joka yhdistää ennennäkemättömällä tavalla GPS- ja 3G- teknologian, sekä Wifi-sisäpaikannuksen samaan laitteeseen. Laitteen ansiosta Yepzonin voidaan sanoa saavuttaneen sektorinsa teknologiajohtajuuden koko maailmassa. Laitemyynnin lisäksi yhtiön liikevaihto koostuu erittäin hyväkatteisesta, kuukausiveloitteisesta palveluliiketoiminnasta.

Osakeannilla kerättävillä varoilla yhtiö tavoittelee teknologiajohtajuuden lisäksi globaalia markkinajohtajuutta vahvistamalla myyntiorganisaatiotaan ennen kaikkea uusilla kohdealueilla (mm. Intia, Kiina, Lähi-Itä), sekä lisäämällä panostusta Pohjois-Amerikassa, jossa paikannuslaitemarkkina on kehittyneintä.

yepzon.com